Intervju med Niclas Närenborn

2 september 2021 10:36

Intervju med Niclas Närenborn

Du flyttade i somras från Halmstad efter många säsonger hos våra allsvenska kollegor Anderstorp SK. Berätta om ditt val att inte fortsätta i Anderstorp och varför din signatur blev i Amo HK:

Tjena Jag kände att jag behövde en ny miljö att vara i efter att varit i Anderstorp sk i fyra säsonger, och när Amo hk hörde av sig och visade intresse så kändes det som ett rätt steg att ta!

Du har nu gjort ett antal veckor i din nya klubb. Hur var dina förväntningar och har dessa uppfyllts hittills?

Mina förväntningar på klubben var rätt höga efter allt man har hört om Amo HK, en familjär klubb där alla bryr sig om laget och handbollen i byn! och det har verkligen visat sig från sin bästa sida ☺️

Hur tycker du försäsongens matcher varit hittills (på lagnivå och din egen prestation).

Jag tycker vi har gjort bra försäsongsmatcher, vi hade 11 nya spelare inför säsongen och det brukar ta tid att få ihop.. men vi har verkligen fått ihop det och spelat bra handboll i stora delar av matcherna! Samtidigt har vi fått svar i matcherna vad vi behöver jobba mer på. För egen del tycker jag det har gått okej, det tar alltid lite tid att spela ihop sig med nya lagkamrater ☺️

Ni är i slutspel i Svenska Cupen, motståndare är HK Malmö. Vad anser du om Cupen och hur ser du på era chanser att skrälla?

Jag tycker Cupen blivit en succé faktiskt, det blir på riktigt direkt och inte vanliga träningsmatcher som man brukar ha i augusti månad, samtidigt har vi sett några skrällar och det är alltid kul! Vi kommer åka till Malmö med en go känsla i truppen och fokusera på oss själva och därifrån kan allt hända.

Vi närmar oss seriepremiär mot Kärra. Har ni börjat diskutera den matchen inom laget- och vad är din känsla inför din stundande premiär ”på riktigt” i Amo HK-tröjan?

Vi har faktiskt inte pratat om premiären ännu, vi har två cupmatcher först innan vi går in i ”premiärveckan”. Men det är klart att alla är förväntansfulla att springa in i amokabelhallen den 19:e framför våra fantastiska supportrar 😃

Tack för dina svar och fortsatt lycka till!

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll