Inför mötet mot Anderstorp

4 februari 2022 13:47

Inför mötet mot Anderstorp

 

Smålandsderby på en söndagseftermiddag i Januari. Det låter inte helt fel. Imorgon är det dags för returmatchen mellan Amo HK - Anderstorps SK. 

När lagen möttes senast blev det delad poäng mycket tack vare den före detta Amo-spelaren Simon Källström som klev fram och gjorde matchens avslutande mål. 

Anderstorp hade under en period i höstas många skador men det långa uppehållet som de har blivit tvingade till pga covid-19 har förhoppningsvis läkt ihop spelarna. Jonathan Wiklund den vänsterhänta storskytten från Piteå (tidigare HK Aranäs och IF Hallby HK) är förhoppningsvis tillbaka i laget och sugen på att få ta ansvar igen. En annan spelare som saknades i Anderstorp senast vi möttes var kulturbäraren Charlie Aronsson. 

En spelare som ni bör hålla ett extra öga på är den unga talangen Alexander Rydh. Oerhört snabbfotad med ett bra genombrott och ett fint öga för att spela bollen vid rätt tillfällen. Rykten florerar kring Alexander och det sägs att flera ligaklubbar har han på sin radar. 

För oss i Amo gäller det att studsa upp på hästen igen efter insatsen senast mot Skånela. Vi kom inte alls upp i den nivån som vi önskade. Våren kommer bli intensiv med många matcher på kort tid och vi kommer bli prövade på flera sätt. Därför är det som vanligt ert stöd vi behöver. Köp er biljett till matchen och stötta oss i den här tuffa derbymatchen.

Som det ser ut i nuläget så verkar matchen bli av, men som ni vet så kan det komma att ändras med kort varsel på grund av rådande situation med Covid-19.

/Joakim Wensby

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll