Inför mötet med Torslanda

22 oktober 2021 11:24

Inför mötet med Torslanda

Match mot Torslanda imorgon!

Först och främst ett stort tack till de supportrar som kom till Amokabelhallen i onsdags. Det blev en härlig handbollsfest och som vanligt är ert stöd i slutet av matcherna matchavgörande. Vi fick njuta och fira i ungefär 20 timmar innan det var dags att börja ladda om och titta på kommande seriemotståndarna Torslanda HK. 

Torslanda är ett lag som vi mötte på försäsongen i ATG Svenska Cupen och då kom vi iväg från matchen med två poäng. Vi ska dock ha i åtanke att matchen var helt jämn i nästan 50 minuter innan vi kunde göra ett ryck. 

Torslanda på bortaplan är en tuff motståndare och det fick vi i Amo HK befara förra säsongen när en stor ledning i halvlek byttes ut till en förlust. Det är ett lag under ledningen av Bredenfeldt som har en oerhört stark karaktär och kämpalust. 

Matchen kommer även innehålla en syskonkamp. I Torslanda finner vi Eric Forsell-Schefvert storebror till vår egna Anders. Det kan nog uppstå några rejäla kamper på planen som kan bli spännande att följa. En annan spelare att hålla ett öga på är comebackande Carl Lindqvist. Carl drabbades av en knäskada föregående säsong men är nu tillbaka. Anderstorp SK fick känna på detta då han gjorde hela sju mål i sin comeback.

Offensivt finns det stora kvaliteter i Torslanda så det gäller för oss att vara ödmjuka och skärpta inför matchen. Det är bara att inse att vi numera är ett lag som alla lag vill slå. En insats som i onsdags mot IFK Skövde gör att hungern hos motståndarna bara växer. Alla vill slå favoriterna! Det är viktigt att vi utvecklar förmågan att vara favoriter för det är något vi kommer få leva med i år. 

 

Matchen sänds på SolidSport.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll