Inför matchen mot Skånela IF

28 januari 2022 12:53

Inför matchen mot Skånela IF
En ofrivllig paus har gjort att det var ett tag sedan ni fick se handboll från herrlaget. Men nu på söndag är det dags igen. Skånela IF står som motståndare i Amokabel hallen 16.15.
 

Ett Skånela som i onsdags körde över Tyresö på bortaplan med 37-27. När vi möttes Skånela i höstas saknades en vital spelare i Simon Lindberg. Simon som var dominant mot Tyresö, gjorde sju mål och var den fältherre som ett lag behöver.

På vänsternio har Skånela återfinns Anton Nilsson, där får ni se en härlig kamp mellan två gamla lagkamrater. Detta då både Anton och vår egna Niclas Närenborn har ett gemensamt förflutet i Anderstorp. Apropå Anderstorp är den vindsnabba kantspelaren Robert Ladan även därifrån. Robert som både är säker i läget, aktiv i försvaret och en viktig attitydspelare för Skånela. På högernio värvades inför året en rutinerad spelare med både spel i ligan och från bundesliga i Rickard Åkerman. Om spelet skulle gå i stå är han där och kan göra både det individuella och det kollektiva. Lägg till ett målvaktspar av högsta klass där Herdeiro Lucau till och med har fått chansen att representera THW Kiel och spelat VM.

Ni förstår att det här kommer bli en synnerligen tuff match. Tyvärr är det restriktioner som är gällande och vi kan enbart ta emot 160 av er. Men vi hoppas att ni som kommer, skriker och hejar för 500 personer minst.


/ Joakim Wensby

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll