Inför match mot OV Helsingborg

5 mars 2022 12:16

Inför match mot OV Helsingborg

Vi återvände i onsdags med två poäng från en av de tuffaste bortamatcherna i serien. Det var en match med två olika utseenden. I de första 40 minuterna var VästeråsIrsta det klart bästa laget, viljan fanns i laget men inget kom ut på banan. VästeråsIrsta var däremot klara med vad de skulle göra och gjorde det fantastiskt bra. Det finns ett skäl varför VästeråsIrsta är ett av de starkaste hemmalagen i serien och de visade det. Det som de inte var förberedda på var den mentala styrkan som Amo HK har och viljan att aldrig ge upp. Ledda av Minik klev vi i Amo allt närmare och när slutsignalen ljöd hade vi avslutat den sista 20 minuters period med hela elva plusmål jämfört med VästeråsIrsta. 

OV Helsingborg står som motståndare imorgon. Detta klassiska lag inom handbollen har varit van besökare i den högsta Svenska serien. Det märks också på truppen. En trupp som liknar vår en hel del med några rutinerade spelare men även med många unga talangfulla spelare. 

Hela femton matcher med segrar i rad har lett OV Helsingborg till att leda serien. Vi i Amo kan gå in avslappnat till matchen. Kvalet är nästan helt garanterat men vid en eventuell seger går vi upp i serieledning. Det är bara glädje i det och en förväntan inför något oerhört roligt och spännande. 

Ett Alstermo som har ungefär 800 invånare har möjligheten att gå upp i serieledning med tre matcher kvar, vilken chans! 

Det är gratis inträde till matchen och sponsor och privatpersoner kommer skänka pengar till Barncancerfonden. Det är ett fantastiskt tillfälle att lämna soffan och komma ner till Amokabel hallen. Det räcker dock inte att sitta där i hallen. Ni måste skrika, stödja och höra er röst hörd i 60 minuter. Välkomna på söndag!

/Joakim Wensby

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll