Inför kvällens match

22 september 2021 12:44

Inför kvällens match

Idag onsdag är det dags för årets längsta bortaresa. Vi kommer kliva på en buss som kommer ta oss till Norrtälje norr om Stockholm för att möta Rimbo HK. 

Rimbo inledde serien med att förlora på bortaplan mot ett Vinslöv som gick oerhört bra under försäsong. Bland annat vann Vinslöv mot IFK Kristianstad i ATG Svenska Cupen. Rimbo stod upp bra mot Vinslöv och gjorde det till en jämn match som rann iväg något på slutet. Föreningen har en egen identitet som har vuxit under åren. Tidigare har laget varit syonymt med Tollbrings och visserligen finns det fortfarande minst en spelare med i truppen och anden ligger tungt över Sparbankshallen så är det numera nya friska krafter som styr skutan. 

Tränare i Rimbo är Dag “Dagge” Lundin som bland annat tidigare har tränat Skånela med vår egen Andreas Stockenberg. Dagge har även en podcast som ni finner på spotify där bland annat “Stocken” var dess första gäst. 

Trots en ny tränare är spelet sig ganska likt. Det är hög individuell skicklighet hos spelarna med rutinerade Jeff Tollbring och Endrit Abdullahi i spetsen. Men de är inte de enda spelarna som kan vara orosmoment för en motståndare. Unga Jesper Forslund och Martin Blomqvist har även de visat framfötterna så här tidigt på säsongen. 

Vi åker upp till Norrtälje med full trupp. Vi tar med oss en strålande första halvlek mot Kärra men samtidigt en revanschlusta efter en andra halvlek som ingen av oss var nöjda med. Rimbo borta är en av de tuffaste bortamatcherna för säsongen. Vi hoppas att ni följer med oss via solidsport och hejar på oss från soffan. 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll