Inför hemmamötet mot Varberg

17 december 2021 12:59

Inför hemmamötet mot Varberg
Decembernatten är mörk och kall, det är tur att det finns handbolls som avbryter den. Nu på söndag är det återigen dags för hemmamatch. Den här gången är det Varberg HK som står som motståndare.
 

Det var inte länge sedan vi mötte nykomlingarna i allsvenskan (åkte ur handbollsligan förra året). Det känns som en evighet sedan men det var bara för någon vecka sedan. Däremellan har vi hunnit med att möta LUGI i den första semifinalen i ATG Svenska cupen. På bortaplan i Varberg blev det tyvärr en förlust. Varberg visade upp en fin handboll och vi kom inte upp till den nivån vi vill eller kan. Målet är att prestera bättre handboll än vi gjorde senast vi möttes.

Det har dock varit tuffa veckor sedan matchen mot Varberg. Ni som läser lokaltidningarna kan följa med i den skade- och sjudomsföljetong som laget har åkt igenom. Visserligen kunde hela truppen vara med på bänken i senaste matchen mot LUGI men det var precis. Vi hoppas att vi har kvicknat till innan söndagen. Energi har tillförts i truppen genom nyförvärvet Oliver Löfwenius som är spelklar till matchen på söndag. Oliver som gjorde ett starkt inhopp under VM-uppehållet förra året i Amo ska nu göra jobbet igen. Oliver valde att ta en paus från handbollen efter förra säsongen men känner sig nu redo att spela igen och hjälpa oss framåt mot vårt mål.

Alla i truppen hoppas att ni i publiken också är där på Söndag för att hjälpa oss. Det här är en av de svårare matcherna i serien och det märkte vi inte minns på bortaplan. Välkomna till Amokabel hallen 16.15 nu på söndag.

 

/Joakim Wensby

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll