Inför åttondelsfinal mot HK Malmö

3 september 2021 11:18

Inför åttondelsfinal mot HK Malmö

Efter en häftig gruppseger klev vi in i lottningen som ett av de lagen som skulle möta en grupptvåa. När lotten drogs stod det klart att den nog på förhand tuffast möjligast motståndaren blev vår, då vi skall ta oss an en av oddssättarnas topp3-favoriter till SM-bucklan denna säsongen: HK Malmö.

Ett Malmö som har ett lag fullt av profiler och kunskap. Inför denna säsong har man exempelvis starka signeringar i H6 Charles Hugosson och V6 Adam Tumba, samt Inge Aas Eriksen på V9 och Adam Krantz i mål. En stabilitet i spelare som Magnus Persson, Fredrik Lindahl, Kassem Awad (seriens bäste defensiva spelare) och Anton Blickhammar som alla gjort många säsonger i laget. Laget tränas av Stian Tönnesen som också gjort flera säsonger i föreningen båda som spelare och huvudtränare. Sammanfattningsvis ett lag som med stor sannolikhet har högt ställda förhoppningar och krav på sig inför Handbollsligan 21/22.

Åttondelsfinalen i Svenska Cupen är ett dubbelmöte där grupptvåan börjar på hemmaplan. Vi åker alltså till Malmö för första matchen, tisdag 7e septmeber, följt av hemmamatch i Amokabelhallen tre dagar senare, fredag 10sep. Båda matcherna spelas klockan 19:00.

Vi kommer ta emot publik till matchen och kommer i god tid kommunicera hur biljettköp går till.

Matcherna mot HK Malmö blir en spännande värdemätare inför kommande seriepremiär på hemmaplan mot Kärra HF. Mer info om den matchen kommer!

 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll