Ideella krafter sökes!

10 augusti 2022 8:33

Ideella krafter sökes!

Amo HK har sedan 2016 byggt en ny struktur och organisation där vi siktar på att bli en stark handbollsligaförening. Genom ett gediget arbete har vi numera en stabil ekonomi, starka krafter i föreningen, ett starkt elitlag och en ung hungrig styrelse som vill vara med och göra Amo HK: s verksamhet till en naturlig samlingsplats för regionens invånare. Därför är vi också intresserade om det finns fler som vill vara med och bidra till föreningens verksamheter. 

Förutom elitlaget har vi även ett par ungdomslag som spelar seriespel och cuper. För att vi ska kunna fortsätta att utvecklas behöver vi också få in fler goda krafter som kan bidra till arbetet i "Sveriges minsta elitklubb". 

Vi söker dig som genom ett ideellt engagemang vill bidra till föreningens verksamhet. Vad man kan göra och bidra med tror vi att du vet bäst och vi är öppna för att ta emot intresseanmälningar. Några av områdena som vi vill bli fler som arbetar med är kring våra matcher som funktionär, marknad och sponsring, att utveckla arrangemang och evenemang. 

Vi är intresserade av alla, både ni som vill lägga enstaka timmar på tex en hemmamatch, till er som vill lägga mer tid, kraft och engagemang!


Din intresseanmälan mailar du till info@amohandboll.com eller sms/samtal till evenemangsansvarig Therese Gill på 0733-680278 eller DM på Instagram/Facebook

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll