Hemmapremiär mot Önnered

20 september 2023 12:34

Hemmapremiär mot Önnered

Nu på lördag 23/9 är det dags för Amo att skriva ny handbollshistioria i och med den första hemmamatchen i Handbollsligan när Önnereds HK kommer på besök. Önnered kom förra säsongen på 11:e plats i Handbollsligan men kvalspelade sig kvar. I år har dock laget förstärkts med en rad meriterade och rutinerade spelare och laget tippas hamna på övre halvan av tabellen. Bland nyförvärven kan nämnas mångåriga utlandsproffset Pontus Zetterman, rutinerade och starke skytten Anton Blickhammar från Malmö och snabbe vänsterkantspelaren Alfred Ehn från Kristianstad. I laget finns sedan tidigare bland annat tunge norske skytten Michels Liaba och linjespelaren Christoffer Brännberger. Första matchen innebar för Önnered en klar seger mot Skövde på hemmaplan.


–Vi ser fram emot matchen och det ska bli härligt att spela inför vår hemmapublik, säger tränare Stockenberg. –Men vi vet att vi kommer att möta ett mycket bra lag med framför allt stora offensiva kvaliteter. Då känns det skönt att vi vann första matchen och kan gå in i hemmapremiären med två poäng i bagaget, fortsätter han. –Kan vi bara spela på samma trygga och lugna sätt som i Karlskrona så har vi en bra chans. Men det gäller att vi håller oss till vår plan. Vi vet vad vi är bra på och det gäller att vi får matchen att handla om det. Sen får vi se om vi hitta på några överraskningar, avslutar han.


Matchen börjar kl. 15.00 och ni köper biljett HÄR! för er som inte kan vara på plats finns möjlighet att se den via Handbollsligan Live.

Stötta Amo HK i 50/50 lotteriet. Köp din halva potten-lotter online via denna länken

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll