Handbollsfest på lördag!

18 november 2021 12:37

Handbollsfest på lördag!
Som avslutning på en intensiv matchperiod där vi under 11 dagar ska spela vår 4:e match bjuder vi in till handbollsfest för Alstermopubliken med pub och garanterat en härlig handbollsmatch med fina klubben Tyresö Handboll som kommer på besök.

Tyresö är en bred förening med stark ungdomsverksamhet och allsvenskt lag på både dam och herrsidan. En förening som under de senaste åren vuxit fram som en stabil allsvensk förening och fått fram flera duktiga tränare och spelare som tagit plats i både topplag i allsvenskan och i handbollsligalagen. Trots att de varje år tappar en eller ett par toppspelare så har de en förmåga att hela tiden få fram nya spelare och ledare som fyller tomrummen som lämnas. I år har de visserligen värvat in en vänsternia i Mathias Windahl från handbollsligan men i övrigt är det många spelare som varit flera år i truppen och många som gått vägen från de egna ungdomsleden upp i seniorlaget.

Hittills är Tyresö det lag förutom förhandsfavoriterna som visat högst kvalitet och bland annat har man vunnit mot Varberg borta och spelat lika mot OV Helsingborg och ligger för tillfället 5:a i tabellen 2 poäng bakom 2:an Skånela. I laget finns ett antal toppar att hålla koll på: Mitt 9:an Fredrik Hellgren är kreatören, dirigenten och hjärnan i det offensiva spelet och bland övriga spelare kan niometersspelarna Alexander Holm, redan nämnda Mattias Windahl, Höger 6:an Noa Bengtsson vara spelare att fästa extra uppmärksamhet på. 
 
Tyresö spelar en snabb handboll med mycket kontringsspel, det blir ofta mycket mål i matcherna. 
 
Klubben öppnar puben klockan 14:00 och vi hoppas på en fullsatt Amokabelhall där vi alla hjälps åt att skapa en härlig handbollsfest!


// Elitgruppen

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll