Hälsning från vår Ordförande

31 december 2021 14:56

Hälsning från vår Ordförande

Halvvägs in i säsongen vill jag rikta ett stort tack till funktionärer, samarbetspartners, sponsorer, ledare, spelare, styrelse samt övriga inblandade.

Trots att vi gång på gång blir påminda och ruskas om av pandemin och dess effekt, ser vi tillbaka på den gångna hösten som positiv ur ett sportsligt perspektiv. Vi har äntligen haft möjligheten att på nytt träffas i amokabelhallen för att se vårt lag spela och vilken storslagen handboll det har lirats, kanske t.o.m. den bästa handbollen som Alstermo hittills fått erfara. Ska dock inte sticka under stolen med att det varit en och annan nagelbitare, men vad vore handbollen utan dess spänning.
Jag tror att liksom många andra också tror, att den storslagna handbollen inte slutar här utan känslan vi alla har av att något riktigt stort är på väg att hända, är inom räckhåll.

Som ny ordförande i klubben vill jag även passa på att tacka er alla för ett varmt välkomnande samt rikta ett speciellt tack till alla er som bidrar runt matcher. Det arbete och engagemang som utförs är av främsta karaktär som positivt helt uppfyller och präglar klubben, vilket för mig beskriver en av de viktiga beståndsdelarna för att få ”Grytan att koka”.

Vi blickar framåt och ser med spänning fram emot den andra halvleken av säsongen.

 

God fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Filip Jidne, Ordförande Amo HK

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll