God Jul & Gott Nytt År!

24 december 2020 19:54

God Jul & Gott Nytt År!

Önskar jag Er alla handbollsvänner, spelare, sponsorer, publik, supporters och alla som jobbar för oss i Amo HK. Covid-19 har ju drabbat idrotten generellt mycket hårt vilket den även har gjort på hela vårt samhälle, våra jobb och vårt sätt att leva i vardagen. Vi i Amo HK har kämpat med vår vision att ta oss till handbollsligan och under våren och slutet av förra säsongen så vi blev snuvade på konfekten när vi inte fick möjlighet att kvalspela om en plats i ligan. Men räkna aldrig bort klubben från det lilla samhället Alstermo där finns det en urkraft som många bland inte förstår.

Under 2020 har vi trots pandemi jobbat stenhårt med att göra klubben ännu starkare och anpassad för att möta framtiden. En Elitgrupp har bildats som jobbat med vårt representationslag och de har lyckats mycket väl med det uppdraget och har med väl godkänt. Framgångarna på handbollsplanen har inte låtit vänta på sig och en andra plats i handbollsallsvenskan kan vi njuta av över helgerna.

Vi i styrelsen har vi haft täta och strukturerade möten med bra kontroll över verksamheten och då allra främst med en stenhård kostnadskontroll. Alla i styrelsen, både nya och gamla har funnit sina roller och skött dem med framgång. Ungdomssidan fungerar bra och har ett ökat antal ungdomar från närområdet. De har ett mycket kompetent ledarskap vilket är glädjande och ett måste för återväxten i klubben. Amo HK är en klubb i ständig förändring och förbättring och hur långt det ska räcka i framtiden kan ingen veta men jag skulle inte bli förvånad om Amo HK är synliga på C MORE varje vecka på bästa sändningstid framöver.

Ha nu en skön Jul och Nyårshelg!

Bengt Weidfors, Ordförande Amo HK         

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll