Fredagsmatch mot Torslanda

28 februari 2023 15:03

Fredagsmatch mot Torslanda

Amo har tre hemmamatcher kvar och på fredag kommer Göteborgslaget Torslanda som för närvarande ligger på tolfte plats i tabellen. Amo vann bortamötet i oktober klart men Torslanda har efter hand spelat upp sig och har efter en svag inledning på serien gjort en del fina matcher.

Amo är ute efter revansch för den mindre bra insatsen i Tyresö senast vilken innebar en tappad poäng. -Självklart är vi inte nöjda med vad vi åstadkom förra veckan, säger tränare Stockenberg. -Tyresö var ungefär som vi förväntat oss, det var vår prestation som var alldeles för dålig. Mot Torslanda är det hårt arbete som gäller så att vi får upp samma tempo som vi haft i de två senaste hemmamatcherna. Nu är det fyra matcher kvar och inget att spara på, fortsätter han.

-Torslanda är ett bollskickligt lag med ett par smarta niometersspelare i Gunnar Bodin och Joel Järlfors och en duktig kantspelare i Albin Rosén. I övrigt består laget mestadels av unga och uppåtgående spelare. Men laget slåss för att undvika negativt kvalspel så det kommer säkert att bli tufft, avslutar Stockenberg.

Matchen börjar kl. 19.00 och ni som inte kan vara på plats ser den som vanligt via Handboll Play. Nyhet är att även ni som tittar på matchen hemma kan köpa halva potten lotter online! Fungerar endast när man befinner sig i Uppvidinge Kommun, köp din lott här


// Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll