Fredagsmatch mot Eskilstuna GUIF

15 oktober 2023 12:42

Fredagsmatch mot Eskilstuna GUIF

Kommande fredag kommer Eskilstuna GUIF till Amokabelhallen. GUIF är en ny bekantskap för Amo då lagen aldrig tidigare stött på varandra i seriesammanhang. GUIF har inlett med tre segrar och tre förluster och har varvat fina insatser med mindre bra. Av tradition har man ofta spelat en frisk och offensiv handboll. Mycket av anfallsspelet i årets upplaga av GUIF rör sig kring Marcus Ekman och Kasper Larsson men det finns flera andra skickliga spelare i laget, bland annat Richard Hanisch med rutin från en rad andra klubbar på hög nivå. Unge målvakten Marko Roganovic har tagit ett tydligt steg framåt sedan förra säsongen och gjort flera avgörande insatser.

Amo har två raka förluster mot topplagen Kristianstad och Sävehof. -Vi är ändå nöjda med hur vi har spelat, säger tränare Stockenberg. -Men vi har missat för många lägen för att kunna rå på så bra lag. Mötet mot Kristianstad var jämnare än siffrorna visar men vi kom under tidigt och det är svårt att plocka in ett underläge mot ett så bra och rutinerat lag. I senaste matchen mot Sävehof hade vi våra kanske två starkaste niometersspelare borta medan Erik Rudvall som tidigare varit skadad gjorde sin första match för säsongen och då orkade vi inte riktigt hålla tempot uppe hela vägen. Nu har vi en vecka på oss att träna och förbereda oss och jag tror att vi snart kommer att ha alla i laget spelbara och på planen. Mötet med GUIF kommer säkert att bli en fartfylld och spännande match, tillägger han.

 

Matchen börjar kl. 19.00 och ni köper biljett HÄR! Kan du inte vara på plats finns möjlighet att se matchen via Handbollsligan Live.

Stötta Amo HK i 50/50 lotteriet. Köp din halva potten-lotter online via denna länken

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll