Från Dansk toppklubb till Amo HK

19 mars 2021 8:30

Från Dansk toppklubb till Amo HK

Vi välkomnar Mikkel Hansen!

Samtidigt som laget förbereder sig för bortamatch mot Rimbo och stundande kvalspel till Handbollsligan jobbar Elitgruppen med att säkerställa kommande säsongs trupp. Nu har vi en spännande nyhet att presentera: 

Från danska toppklubben Sönderjyske välkomnas Mikkel Hansen, en spännande vänstersexa med stark fysik och härlig vinnarskalle. 

Med lagkamrater som Thomas Mogesen, Oskar Sunnefeldt, Marcus Dahlin, Josip Cavar (kommande säsong har klubben värvat Handbollsligans bäste H9 Andreas Lang), så är det en spelare som är van vid hög kvalité och kravbild på sin omgivning.

Mikkel har spelat i Sönderjyske sedan 2018, och har som kollega på v6 Tobias Møller, rutinerad spelare med många år i Danska ligan på sitt CV och som i skrivande stund ligger topp 8 i ligans skytteliga. 

Mikkel vill nu ta nästa kliv i sin utveckling och vi är stolta att valet föll på oss i Amo HK. Vår strategi med fokus på elit, samarbetet med High Performance Center, erfarna ledarstab och vårt (efterlängtade) publikstöd är faktorer som lockat hit Mikkel. 

Elitgruppen har i samtalen med Mikkel, och genom tagna referenser, fått en övertygelse om att vi välkomnar en spelare som gör allt för att vinna, som hatar att förlora och som kommer bidra med professionalitet och inställning. 

Rätt profil för amo! 

Mikkel står mycket energi, hastighet och vinnarmentalitet, Han har helt rätt utstrålning, det är detta vi söker. 

Han är bra i kontingspelet, han är vass i strutläget. Dessutom går han hårt in i alla närkamper.

Mikkel flyttar till Alstermo under sommaren och har skrivit ett avtal fram till sommaren 2023. 

Varm välkommen till Alstermo! 

 

Fler nyheter från Elitgruppen är att vänta. 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll