Fjärde bortamatchen i rad när Amo åker till Karlskrona

8 februari 2023 12:49

Fjärde bortamatchen i rad när Amo åker till Karlskrona

Kommande lördag är det dags för den fjärde bortamatchen i rad för Amo. Denna gång står IFK Karlskrona för motståndet. Speluppehållet under världsmästerskapet och flyttade matcher gav den märkliga spelordningen att Amo inleder andra halvan av serien med fyra raka bortamatcher. –Det är så klart inte är optimalt, säger tränare Stockenberg. Men det gäller att koncentrera sig på en match i taget. Nu har vi klarat av tre svåra bortamatcher och har en kvar innan vi äntligen får spela inför hemmapubliken igen.

Lördagens motståndare IFK Karlskrona ligger på tionde plats men har bara tre poäng upp till sjätteplatsen i en jämn tabell – Vi vann klart hemma men det kommer att bli tuffare nu, understryker Stockenberg. Karlskrona har gjort det bra och överraskat många lag senast i förra omgången då laget förlorade knappt mot Skånela på bortaplan. Man har några duktiga spelare med Daniel Steen i spetsen och kämpar alltid hårt så det gäller att vi är beredda, fortsätter Stockenberg.

–Så här långt in i serien vet de flesta lag relativt bra var de har varandra så det är ofta svårt att komma med några överraskningar taktiskt sett. Vi hoppas dock att vi har ytterligare några grejor i verktygslådan som vi kan ta fram på lördag, avslutar Stockenberg.

Matchen börjar kl. 16.00 och ses som vanligt via Handboll Play.


/ Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll