Evon Mohlin förlänger!

10 februari 2022 8:00

Evon Mohlin förlänger!
Efter den härliga vinsten mot Tyresö där det verkligen var en lagmaskin som åkte upp en sen vardagskväll med endast en dags vila efter vinsten mot Anderstorp SK, kan vi nu nämna ytterligare en sak som känns kanon kring vårt representationslag
 

Det står nu klart att Amo HK-publiken kommer få ta del av Evon Mohlins bössa ytterligare minst en säsong till! 

Evon kom till oss från IFK Kristianstad för två år sedan och har upprepade gånger i Amo HK-tröjan visat att han har en nivå i sitt spel som få andra spelare. Spetskvalitéer med distansskyttet som ofta av ledarteamet använts i 7-6-spelet och när matcher ska byta karaktär. Evon har utöver sitt fina skott ett bra spelsinne med många assist främst till mittsex. 

Fjolårssäsongen fick ett tråkigt och tidigt avslut då en axelskada under hösten höll Evon borta ur spel under hela våren, då axeln fick opereras. Under denna säsong har han tillsammans med Minik Dahl Hoegh bildat ett starkt vapen på V9 – och det känns härligt att kunna meddela redan nu att båda dessa kommer tillhöra Amo HK kommande säsong, oavsett utgången av vårens kvarvarande matcher. 

Elitgruppen känner att det finns anledning att vara nöjda över de förutsättningar som nu finns inför kommande säsong, med många delar av truppen satt, och vi jobbar löpande för att se över laget på kort och lång sikt. Mer nyheter presenteras löpande!


/ Elitgruppen

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll