Bortamatch mot Tyresö!

6 februari 2021 9:39

Bortamatch mot Tyresö!

Idag åker laget mot Stockholm för match mot Tyresö, ett lag som haft en tung säsong och i skrivande stund ligger näst sist i serien (dock med ett par matcher mindre spelade p.g.a. Covid19). I Tyresö spelar en av seriens mest svårstoppade skyttar Jesper Johansson, som nästa säsong kommer spela i Handbollsligan då IFK Ystad tidigt presenterat honom som ett av sina nyförvärv inför säsongen 21/22. I Tyresö finner vi även Amo-bekantingen Joel Wallgren på m6, en smart och duktig lagspelare som vi i varje match önskar lycka till – förutom idag =)

Vi åker norrut med en mycket härlig seger i bagaget då vi i senaste omgången tog två säkra poäng mot Skånela i en match där vårt förvärv Simon Källström presenterade sig genom att leverera 9 spelmål från sin position på nio meter. Vår niometers-lina med Källström, Pedersen och Sääf stod för 26 av våra mål, och i kassen var Forsberg ännu en gång stark främst i andra halvlek. Fortsatt VÄLDIGT jämnt kring kvalstrecket och varje poäng kommer bli oerhört viktiga under vårkanten.

Matchen följer ni som vanligt på vår Solidsport-kanal:

https://solidsport.com/amo-hk/games/g/mmyfatei - tänk på att bli månadssupporter för endast 129 kr (där 70% går till oss) så ser ni våra kommande FYRA matcher inklusive #fredagsrysaren!

Ps. Ni har väl inte missat vårt gemensamma projekt tillsammans med HIF Karlskrona inför nästa omgång? Mer om den matchen nästa vecka givetvis, men läs här sålänge: https://amohandboll.com/a/fredagsrysaren

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll