Bajen borta!

16 januari 2021 9:36

Bajen borta!

Ny bortamatch, nu mot serieledarna!

Vi åker mot Stockholm och spelar tredje raka bortamatchen, för motståndet står seriens starkaste lag, Hammarby IF. Ett lag som efter 14 spelade matcher endast har en förlust och som både snittar mest gjorda mål och minst insläppta mål. En tuff och rolig utmaning för oss med andra ord!

Vi åker upp med en mycket stark lagseger i ryggen då vi i förra omgången lyckades knipa två viktiga poäng mot ett svårspelat Västerås i en match där utgången flera gånger under matchen kändes väldigt svårtippad. Målsnål match där lagets båda coacher hela tiden sattes på prov, och där Erik Sääf fick äran att säkra två poäng för oss i slutskedet av matchen. Theo Claesson och Jesper Forsberg gör på nytt stabila insatser, tillsammans med Hallby-lånet Oliver Löfwenius och vår skyttekung Pedersen.

Efter vinsten mot Västerås har vi med en match mer spelad 4 poäng ner till Skånela (och Västerås) som ligger på sista kvalplats till Handbollsligan. Det är väldigt tight kring såväl det positiva som det negativa kvalstrecket i skrivande stund. Vi ser fram emot en kittlande våravslutning!

I Hammarby ser vi som vanligt upp med Gustav Davidsson, lagets spelfördelare och målskytt och vi kommer även på nytt få möta fd. Amo-spelaren Nicklas Andreasson som ju valde att flytta hem till Stockholm i våras.

 

Vi påminner om att bli månadssupporter! Vid köp av enstaka bortamatcher går alla intäkter till motståndarlaget. Se matchen online på vår solidsport-sida: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/psvp0s7y

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll