Årsmötet

12 juni 2024 18:00

Årsmötet

Måndagen den 11/6 avhölls Amo Handbolls årsmöte för verksamhetsåret 2023–24 i Amokabel Arenas klubbhus där ett 25-tal medlemmar slutit upp. Ordföranden Henrik summerade föreningens bästa säsong någonsin och tackade alla medarbetare för deras insatser. Konstaterades att den sportsliga målsättningen om nytt kontrakt i Handbollsligan hade uppfyllts i och med tiondeplatsen i tabellen. Genom en härlig och inspirerad insats – som direktsändes i SVT och gav stark genklang och exponering i idrottssverige – tog föreningen dessutom tredjeplatsen i ATG Svenska cupen. 

Arrangemangsmässigt har verksamheten under hemmamatcherna utvecklats genom anordnande av pubkvällar samt genom möten och föreläsningar för olika målgrupper. Ordföranden fortsatte med att understryka att föreningens målsättning – och en förutsättning för dess fortsatta framgång – är ett brett samarbete med kommun, näringsliv och skolor. Amo Handboll kan i detta sammanhang spela en central roll som sträcker sig långt utanför den rent sportsliga verksamheten. 

Föreningens kassör Elin konstaterade att ekonomin är stabil och att föreningen gjort ett litet positivt resultat och framgångsrikt sätt klarat av anpassningen till Handbollsligan. Samtidigt underströk hon att den gångna säsongen varit lärorik och att skillnaderna ekonomiskt och organisatoriskt mellan verksamhet på Allsvensk nivå och Handbollsliganivå är mycket stora. Hon presenterade därefter budget och verksamhetsplan för det kommande verksamhetsåret.

Slutligen informerade Jimmy om det utredningsarbete som för närvarande pågår beträffande möjligheterna att bygga en ny arena på orten med arbetsnamnet Alstermo Arena.  

Styrelsen för det kommande verksamhetsåret har följande sammansättning:

Ordförande:           Henrik Blad
Vice ordförande:    Jimmy Blad
Sekreterare:           Anton Westman
Kassör:                   Elin Blad
Ledamöter:             Therese Gill
                                Tommy Björsne
Suppleant:              Linda Svan
 

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll