Aranäs borta

4 april 2022 14:19

Aranäs borta

Då det var JSM steg fyra i helgen blev vår andra kvalmatch flyttad till imorgon tisdag. Det är med revanschlust vi åker upp till Kungsbacka.

Aranäs gick segrande i första omgången, en match där vi själva inte är helt nöjda med vår insats. Vi vet att vi kan höja oss och kan prestera bättre och det är en ganska skön känsla att åka till Kungsbacka med. Vi har fortsatt stor respekt för de kunskaper som Aranäs besitter men vi vet att det inte är något överkomligt motstånd.

I förra matchen startade vi väldigt fint och första 20 minuterna var vi i förarsätet. Sedan gör vi tio sämre minuter och det kan Aranäs utnyttja och vi hamnar i en position där vi måste jaga under hela andra halvlek. Jag tycker att vi visar under andra halvlek att vi kan definitivt mäta oss med motståndet även om Aranäs gick segrande från match ett.

Vi har efter matchen ägnat tid åt att reflektera enskilt och tillsammans vad som kommer krävas för att kunna gå segrande ur den här matchserien.

Något vi alla var överens om är att det krävs att vi gör en bättre match under hela 60 minuter. Att vi alla tar ansvar och är extremt noggranna i det vi gör. Mot sämre lag i allsvenskan fungerar det ibland att att bryta från mönster och avtal, men när det är bättre motstånd är det ännu viktigare att vi gör det vi ska göra. Det har vi visat under säsongen och det är det vi ska plocka fram nu.


Ni följer matchen via CMore, avkast 19.00 i Kungsbacka.

/ Joakim Wensby

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll