Anton Åkesson förstärker Amo HK!

21 oktober 2020 6:44

Anton Åkesson förstärker Amo HK!

Vi välkomnar ett bekant namn till elitlaget då Anton Åkesson igen väljer att representera Amo HK. I våras gjorde han starkt avtryck under sin sejour hos oss med sitt både smarta och uppoffrande försvarsspel främst, men även med hänsynslösa satsningar i sin roll som ytternia framåt. Anton hade stor roll i den fina form som Amo HK visade upp under vårsäsongen då man poängmässigt var seriens starkaste lag utan tvivel.

Amo HK kliver in i en matchperiod närmsta tre veckorna mot förhandstippade topplaget Skånela samt seriens i skrivande stund etta och trea i Hammarby och Torslanda. Dessutom har ett fåtal spelare i truppen dragits - och dras med – lättare skador har detta inneburit att Elitgruppen jobbat på att få in, iallafall tillfälligt, förstärkning av hög kvalité.

Under höstsäsongen har Anton återigen varit IFK Ystads spelare och gjort ett antal fina prestationer i sin roll som inhoppare och pådrivare. Då Amo nu kan erbjuda Anton ett antal matcher på allsvensk toppnivå där han troligen kommer tilldelas en viktig roll ser vi och IFK Ystad detta som en win win-siutation för båda parter.

Åkesson kommer initialt spela tre matcher med oss för att sedan återvända till IFK Ystad, som vi vill passa på att tacka för en proffsig dialog.

 

/Elitgruppen Amo HK.

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll