Äntligen match igen!

14 november 2020 11:18

Äntligen match igen!

Efter en turbulent period sista veckorna ser vi fram emot att äntligen få spela match igen. Med två raka inställda matcher, på förhand oerhört intressanta och roliga, mot topplagen Hammarby och Torslanda, får Amo HK på söndag spela tävlingsmatch igen.

Förberedelserna har givetvis inte varit optimala p.g.a. de bekräftade covid19-fallen i laget som inneburit inställd kollektiv träning under en längre period, men vi hoppas och tror att längtan efter match igen i truppen kompenserar detta direkt.

Nu är spelare och ledare på benen igen, med ett antal bollpass genomförda och ser fram emot att hälsa VästeråsIrsta HK varmt välkomna till Amokabel-hallen. En kaxig nykomling som i stor stil vann division 1 norra i våras och som hittills i årets allsvenska motbevisat ”experterna” som många tippade nykomlingen i botten av tabellen. Med lite mer än en tredjedel spelat av serien är Västerårirsta placerad på en fin sjätteplats. Serien är väldigt jämn och en del matcher har ju skjutits upp p.g.a. samhällsläget, men klart är att våra motståndare blir en tuff utmaning på söndag.

I VästeråsIrsta får Amo HK se upp med ett lag som ofta har en fin spridning på sina målskyttar, rutin på m6 i form av  Daniel Wolf och på nio meter genom Marcus Pedersen och Daniel Zachrisson. En stor talang har man i Anton Lindblom, också han niometare.

Vi får fortsatt ”bara” välkomna 50 personer för att se matchen live och till denna matchen välkomnar vi föranmälda sponsorer. Som vanligt har ni möjlighet att se matchen via vår kanala på SolidSport, och samtidigt stötta klubben genom att gå in här: https://solidsport.com/amo-hk/games/g/vprmtlc1

 

Övrigt:

Nytt speldatum för de uppskjutna matcherna mot Torslanda och Hammarby är nu spikat enligt:

Amo HK  - Torslanda: onsdag 2/12 kl 19:00
Amo HK – Hammarby: onsdag 16/12 kl 18:45

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll