Andra ronden mot Skövde

17 november 2021 8:06

Andra ronden mot Skövde

Idag är det dags för returmatchen i ATG Svenska Cupen mot IFK Skövde. Hemmamatchen vann vi med 4 mål och står nu med chans att efter shoot out leda med 7 mål inför att matchen blåses igång. Till denna matchen kommer Skövde med 3 raka segrar i handbollsligan så det är ett formstarkt lag vi kommer att möta. Tillbaka i Skövdes laguppställning är landslagsmeriterade och ett av de största framtidsnamnen i svensk handboll Jack Thurin på H9. I övrigt mönstrar Skövde samma manskap som senast med skickliga spelmotorn Mathias Helt Jepsen som styr det offensiva spelet och det stora och starka försvarsblocket med Dan Beck Hansen och Rex Blom i mitten.

Vi själva kommer med en härlig seger borta mot Skånela och ser fram emot att åka upp och utmana en av svensk handbolls riktiga tungviktare i denna andra match i kvartsfinalserien. Det blir säkerligen handbollsfest i Skövde med en publik på uppemot 1500-2000 personer som det brukar vara i Skövde arena. Matchen följer ni på plats eller ser den på solidsport. 


Intervju med Hugo Stuivers inför matchen

Ni kliver in i match nr 2 mot IFK Skövde efter den starka prestationen på hemmaplan som gav 4 plusmål inför returen. Hur har veckans träningar sett ut? 
Vi har haft ett hyfsat tufft schema nu på sistone, så i måndags hade vi lite återhämtning och gym men ändå fullt fokus på vad som skulle väntas idag. Igår körde vi handboll och försnack inför matchen och vi alla känns riktigt taggade och ser fram emot dagens match. 
 
Vilka spelare skall vi ha extra koll på i IFK Skövde? 
Matias Helt Jepsen är en riktigt duktig spelare sen har vi även Jack tillbaka som säkert är riktigt sugen på att spela igen. 
 
Hur är din känsla inför matchen, då du ju är utlånad från IFK Skövde till oss denna säsong - är det något som påverkar extra mycket? 
Jag ser fram emot matchen väldigt mycket, självklart är det kul att möta dem, har ju spelat i Skövde i nästan hela mitt liv så självklart blir det speciellt. Men jag kommer kämpa minst lika mycket som vanligt, om inte mer. 
 
Tippa slutresultat!
Svårt att tippa resultatet, bara vi vinner matchserien emot dem, men jag tror ändå på en vinst med 29-31
 
Stort lycka till!

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll