Anders Christiansen förlänger sitt kontrakt

6 februari 2024 17:30

Anders Christiansen förlänger sitt kontrakt
Mittsexan Anders Christiansen har förlängt sitt kontrakt över säsongen 2024–25. Anders kom till Amo säsongen 2022–23 och svarade då för 96 mål. Innevarande säsong har det hittills blivit 59 mål.


Hej Anders! Varför valde du att stanna kvar i Amo ännu en säsong?
Jag trivs bra i laget och tror att det är det bästa mig för mig just nu i min utveckling.

Vad tror du om framtiden för laget?
Jag tycker det ser bra ut och jag känner att vi har något riktigt spännande på gång. Så det ska bli jättekul att fortsätta vara en del av laget. Jag har en stark tilltro till vad vi kan åstadkomma i framtiden.

Vad har den nye tränaren Brian Ankersens ankomst till klubben betytt?
Framför allt ett professionellt förhållningssätt i allt kring laget. Brian har tagit med sig hit vad laget och klubben behövde. Det känns som vi är ett nytt lag även om vi fortfarande spelar ute i skogen (!). 

Vad vill du själv framför allt bidra med till laget och föreningen?
Jag ska bidra med full kraft både på träningar och matcher vilket också kommer att göra mig till en bättre spelare. 

Amo:s tränare Brian Ankersen säger om Anders: ”Anders har utvecklats enormt i Amo och är en nyckelspelare för oss både som offensiv linjespelare och som mittförsvarare i defensiven. Med sin starka fysik är han alltid en källa till oro för motståndarförsvaret. Han är redan en profil i ligan och jag är säker på att han kommer att utvecklas ännu mera hos oss under nästkommande säsong. Samtidigt är Anders extremt professionell – han lever för handbollen 24/7 och det är sådana spelare vi vill ha i Amo.”

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll