AMO HK - Tyresö Handboll 28 - 21 (17-8)

18 februari 2019 23:22

Viktig VINST ikväll!!
Att det var full taggning på AMO-spelarna märktes direkt ikväll, Tyresö kunde först efter åtta och en halv minut göra sitt första mål, sitt andra efter femton och en halv minut, då ledde AMO med 8-2.

Gediget målvaktspel och försvarsspel från AMO:s sida bäddade för denna öppning av matchen. Tyresö reducerade vår stora ledning ganska snabbt i början av andra halvlek, 5 raka mål och ledningen krympte till 4 mål. AMO tvingades till att ta en ”time Out” och lugna ner det lite, den fick god verkan på spelet och vi kunde göra tre snabba mål.

Lagen följdes sedan åt i målprotokollet, Tyresö spelade
7 mot 6 spel resten av matchen och vi fick på det sättet en del enkla mål framåt. Resultatet innebär att vi fick lite andrum kring streckstriden för negativt kval.

Målgörare AMO HK:
Nicklas Andreasson 8, Erik Karelius 4, Simon Falanius 3,
Kasper Jansson, Daniel Steen, Anton Andreasson, Jakob Nilsson och Jack Månsson 2 mål vardera, Flamur Gerbeschi, Eric Jönsjö och Örn Vesteinsson-Östenberg 1 mål vardera.