Amo HK skriver avtal med Hugo Stuivers!

17 april 2021 10:00

Amo HK skriver avtal med Hugo Stuivers!

Vi kan glada och stolta meddela att föreningen signerat avtal med Hugo Stuivers från IFK Skövde. Hugo var under fjolårssäsongen utlånad till Allsvenska Torslanda där han fick ta stort ansvar i både offensiven och defensiven. Han är en ung (född – 01) spelare som fått en fin handbollsutbildning i IFK Skövde och som hos oss i Amo HK förhoppningsvis fortsatt kan ta stora kliv i sin karriär. Hugos starka säsong i Torslanda har inneburit att många klubbar varit ute efter hans signatur - och vi är väldigt nöjda över att valet från Hugos sida föll på att bli en del av vår satsning mot att ta nästa kliv.

Med 195cm och 94kg får vi storlek och styrka i zon 3 och återigen väljer en ung spelare Amo HK som nästa steg i sin utveckling, ett gott kvitto för föreningen.

Hugo med sambo flyttar till Alstermo i sommar och påbörjar den kollektiva träningen med laget slutet av juli.

Varmt välkommen, Hugo!

Elitgruppen har under säsongen jobbat med att stärka laget och skapa förutsättningar för att bli slagkraftiga. Vi har presenterat nya spelare i Mikkel Hansen, Niclas Närenborn, Simon Källström, Felix Thyberg.

Vidare har förlängningar av Evon Mohlins, Patrik Sandbergs och Filip Petersson avtal gjorts. Ny kunskap i ledarstaben i Joakim Wensby har även tillkommit.

Steen, Nemanja och ”Foppa” har avtal som löper vidare över kommande säsong också. Diskussion med fler spelare i befintlig trupp pågår, parallellt sker även diskussioner med tilltänkta nyförvärv och redan nästa vecka kommer vi presentera ytterligare nytt namn i spelartruppen...

Tack till våra samarbetspartners som möjliggör denna satsning.

 

Elitgruppen Amo HK

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll