AMO HANDBOLL – FÖR EN POSITIV LÄKTARKULTUR!

9 oktober 2023 14:18

AMO HANDBOLL – FÖR EN POSITIV LÄKTARKULTUR!

Amo Handboll har en av landets bästa hemmafördelar genom spel i Amokabelhallen där vi kan skapa ett oerhört bra tryck och stötta laget till nya segrar.

Klubben är glada över att vi ser ett ökat intresse för aktiv sittplats och att det numera även finns en supporterförening som arrangerar resor och bidrar med ett ökat intresse runt våra matcher.

Låt oss fortsätta att utveckla denna del så att klubbens supporterbas kan fortsätta växa.


Klubben vill dock erinra om att det aldrig är acceptabelt med enskilda hot eller verbala påhopp på spelare, domare eller andra representanter kring våra matcher – detta är ovärdigt Amo Handboll och hör inte hemma i den supporterkultur vi vill verka för. Som hemmaarrangör eller ansvariga för vår bortasektion skall Amo Handboll alltid representeras utan ordningsstörningar och istället framhävas för att bidra med en positiv läktarkultur.


I samband med senaste hemmamatchen mot Kristianstad har det tyvärr inkommit allvarliga klagomål om synnerligen olämpligt uppträdande från enskilda supportrar, främst riktade mot spelare i Kristianstad. Vi tar det inträffade på stort allvar och kommer per omgående att tala med de personer det berör samt föra en dialog med supporterföreningen om att fortsatt bygga en positiv läktarkultur med en plats för alla.

 

Henrik Blad (Ordf.)

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll