Amo avslutar mot Rimbo

24 mars 2023 10:52

Amo avslutar mot Rimbo

Säsongens sista match spelas kommande fredag 24/3 när Amo tar emot Rimbo. Förutsättningarna är i högsta grad olika för de båda lagen. Medan Amo i topp har två poäng upp samt 27 plusmål bättre än HF Karlskrona, vilket ger ett gyllene läge för serieseger och uppflyttning till Handbollsligan, är det för Rimbos del klart att laget kommer att flyttas ner och spela i division 1 nästa säsong.

–Vi vet att vi är storfavoriter men vi tittar inte så mycket på tabellen utan kommer att gå för fullt och försöka bjuda hemmapubliken på en minnesvärd avslutning, säger hemmatränare Stockenberg. Vi vill gärna gå igenom serien obesegrade på hemmaplan. Alla är friska och vill gärna vara med och bidra till vinst också i sista matchen.

–När det gäller Rimbo så är det och har alltid varit ett lag som kan överraska. De har några duktiga spelare i Martin Blomqvist, Endrit Abdullahi och veteranen Jeff Tollbring som det gäller att se upp med, fortsätter Stockenberg.
–Men som helhet har deras trupp varit för tunn samtidigt som de också har drabbats av en del skador vilket har gjort att de inte riktigt räckt till, säger han avslutningsvis.

Matchen startar kl. 19 och Amokabelhallen är redan utsåld. Ni som inte har möjlighet att se matchen på plats kan se den via Handboll Play.

 

/ Roddy Nilsson

Till nyhetsarkivet

HUVUDPARTNERS

CENTRALA PARTNERS

MATERIALPARTNERS

Följ Amo HK i sociala medier

amo_hk       

Amo handboll   

Amo handboll